Takas Özelliği

 

Takas Özelliği

-Letgo uygulamasında takas özelliği bulunmaktadır. Satıcı kişiye fiyat önerip teklif sunarak takas yöntemine de başvurabilirsiniz.

-Letgo uygulamasında alış işlemi değil de satış işlemi yapmak istiyorsanız bu da mümkündür. Satacak olduğunuz ürünün fotoğrafını net ve uygulama ekranına sığacak şekilde çekmelisiniz. Daha sonra ürün fotoğrafının altına ürünün özelliklerini belirten en bir açıklama da yazmanız gerekmektedir. Ne kadar etkili ve güzel bir açıklama yazılırsa, ürünün satılma imkânı da aynı oranda artmaktadır. Tek bir fotoğraf değil, birden fazla fotoğraf koymak isteyenler için uygulama buna da izin vermektedir. Birden fazla fotoğraf ekleyerek müşterinin güvenini sağlayabilirsiniz.

Oldukça basit bir ara yüze sahip olması ile kullanım açısından kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlayan Let Go ücretsiz olarak diğer kullanıcıların satışlarına ulaşmanızı, elinizde bulunan ürünleri satışa çıkarmanızı sağlamaktadır. Geleneksel satış yöntemlerinden her yönden avantajlı olan Let Go ile en hızlı, en güvenli ve en iyi şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

 

https://www.letgoindir.biz/

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi