Yengeç Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustosun ilk haftasında gözünüze güzel gelen, çekici bulduğunuz fikirlerle uğraşabilir, bunlardan zevk alabilirsiniz. Önemli anlaşmaları ve protokolleri bu dönemde imzalamak oldukça doğru olacaktır.

İletişim gücünüz en yüksek seviyelerden birine gelmiş durumda olacak. Yakın çevre, komşu ve akrabalarla ilgili gelişmeler yaşayabilir, yeni şeyler öğrenmek adına ilk adımı atabilirsiniz.

Ağustosun ilk haftasından 23 Ağustos'a kadar devam edecek olan süreçte yeni kazanç yolları aramaya başlayabilir, bütçe ve gelirlerinizi kontrole başlayabilirsiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidiyor olabilirsiniz. Ani kararlar verebilir, beklenmeyen sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir, tanınır hale gelebilirsiniz. Ancak bunu abartmamalı sadece ileriye yönelik bir adım olarak görmelisiniz. Bütün bunlar aileniz ve yuvanız ile ilgili yeni gelişmeleri tetikleyecektir.

Ev, aile özellikle de ebeveynlerinizle ilgili konularda sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aile ile ilgili konularda beklenmedik şekilde yoğunlaşabilir, ailenize hararetli bir şekilde kendinizi savunurken bulabilirsiniz. Genel olarak bu hafta ilişkilere bakış açınız, kariyeriniz, eşiniz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır.

İkinci haftada özellikle 7 Ağustostan ay sonuna kadar aşk hayatında güzel ve olumlu gelişmeler mevcut. İlişkiniz için çok daha net kararlar almanız ileriye yönelik planlar yapmanız olası. Kendinize ve karşınızdakine duyduğunuz sevgi artacaktır.

10 Ağustos'tan itibaren maddi konuları organize etme ve yönetme konusunda başarı sizle olacaktır. Bazı lüks harcamalara kaçsanız da genel anlamda tutumlu olacaksınız. Çevrenizi etkilemenin bir yolunun da bu olduğunu biliyorsunuz.

14 Ağustos'tan itibaren kendinizi bir anda sırt çantasıyla yollarda bulabilir, aşırı iyimser bir tavır takınabilirsiniz. Geçmişe ait bazı manevi konular açılabilir ve bu konular çözüme kavuşabilir.

16 Ağustos'a geldiğimizde ise kariyer konusunda beklenmedik sürpriz gelişmelere merhaba diyebilirsiniz. Bu gelişmeler eviniz ve ailenizi de etkiliyor olabilir. Bu sürprizlerin zorlayıcı tarafları da olabileceğinden sert tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Ayın ikinci yarısından sonra ise iletişim ve çevreyle olan diyaloğunuz büyük önem kazanıyor. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp, birer ürüne dönüşebiliyor. Yeter ki üzerinde gerekli çaba harcansın ve gerekenler gerektiği zamanda tamamlansın. Bu dönemde iletişimle ilgili aksaklıklar, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir.

İlişkilerinizle ilgili kararlar verirken birden fazla kez düşünmeniz icap edebilir. Geçmişte bazı yakınlarınızla yarım kalmış işleriniz varsa onları tamamlayabilirsiniz. İletişimle ile ilgili her türlü probleminizi çözmeniz için önemli bir dönemdesiniz. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantınızı kurabilirsiniz.

24 Ağustos sonrasında ise dini duygularınız, adalet ve hak anlayışınız artış gösterebilir. Öte yandan hukuksal konulardaki sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi