Yay Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustos'un ilk haftasında iş yeriniz, kariyeriniz ve sosyal statünüz konusunda beklenmedik gelişmeler olabileceği gibi, küçük gerginlikler de yaşamanız mümkün.

Kariyeriniz ve gelecek hedefleriniz için artık plan program yapmalı, isteklerinizin gerçekliğe ne kadar uyup uymadığını gözden geçirebilirsiniz. Bunları düşünürken çevrenizden görüşleriniz ve düşünceleriniz için olumlu övgüler de toplayabilirsiniz.

23 Ağustos'a kadar sürecek olan dönemde ise yeni kişiler ile tanışabilir, onlardan bazı özel konularda nasihat alabilir, hatta uzun bir yolculuğa bile çıkabilirsiniz. Kendinizi çevreye göstermek isteyebilir, bakışları üzerinize çevirmeye çalışabilirsiniz.

Aşk hayatınız konusunda ise olumlu gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Aşk ve sevgi üzerine kendinizi derin düşüncelere bırakabilir, bu konuda felsefi fikirler ortaya atabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler ve değişimler sizi aşk ile iç içe olmaya da itiyor olabilir. Ayrıca arkadaşlarınız ile isteksiz de olsa bir organizasyona el atabilir, işin zorlu kısımlarını üzerinize almak, sorumluluk yüklenmek mecburiyetinde bulunabilirsiniz. Öte yandan yaratıcı yönünüz tavan yapabilir, bireysel olarak daha farklı olduğunuzu çevreye belli etmek isteyebilirsiniz.

Maddi açıdan ise büyük bir değişime merhaba diyebilirsiniz. Sahip olduklarınızı korumak, kollamak isteyebilir, ancak akılcı atılımlarda daha da fazla kazanç elde edebilirsiniz. Eviniz yada arkadaşlarınız için hesapta olmayan harcamalara da girmeniz mümkün. Ancak her şekilde, mantığınızı dinleyerek kazançlı çıkabilirsiniz.

İkinci haftaya geldiğinizde ise 7 Ağustos'tan itibaren sosyal hayatınızı renklendirebilir, bu sayede güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dostlar ile bir araya gelmek, ortaklaşa planlar yapıp, gelecek hakkında tahminlerde bulunmak söz konusu olabilir.

Bir yandan da hayatınıza felsefi yaklaşımlar getirebilir, öte yandan da kendinizi geliştirmek adına güçlü kararlar verip, atılımlarda bulunabilirsiniz. Bunlar yabancı kültürler ve öğretiler üzerine olabileceği gibi, yabancı dil eğitimi gibi şeyler de olabilir.

Hayatınızda, bu konularla ilgili çok ilginç başlangıçlar olabilir. 14 Ağustos sonrasında ise eviniz ile ilgili eski konular tekrar gündeme gelebilir, başınızı bir parça da olsa ağrıtabilir. Ev ve aile ile ilgili bilinmeyenler de ortaya çıkabilir, size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir. Öte yandan yükselen bağımsızlık isteği ile ailenizin yanında ayrılmak isteyebilirsiniz.

16 Ağustos ile başlayan dönemde ise arkdaşlar ve ev, eş gibi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir, üzerinzdeki olumsuz duyguları bu sayede dışarı atabilirsiniz. Ancak, özellikle de arkdaşlarınızla yapılan ortaklaşa işlerde risk almamaya dikkat etmelisiniz.

Ayın ikinci yarısından sonra iş ve kariyer konuları hem daha ön plana çıkacak hem de beraberinde yenilikler getirecek. Ofis içinde düzenlemeler yapabileceğiniz gibi, iş arkadaşları ile ciddi kararlar alabilirsiniz. Yapacağınız her türlü sözleşme ve anlaşmada özellikle dikkatli olmalı, gerekli evrakları mutlaka yedeklemelisiniz. Öte yandan kariyeriniz açısından yarım bıraktığınız işleri tamamlayabilir, üzerinde durabilirsiniz.

İş hayatınızda zamanı dolmuş şeyleri ardınıza bırakma ve ileriye doğru yönelme vakti. İş çevrenizde anlaşmazlıklar yaşadığınız kişiler ile aranızı düzeltmek içinse ilginç fırsatlar sizi bekliyor. Geçmiş üzerinde çok fazla durmak yerine, hatalarınızı görmek, onları düzeltmeye gayret göstererek daha düzenli bir yaşam elde etmek de sizin elinizde.

23 Ağustos' tan 21 Eylül'e kadar sürecek olan dönemde ise kariyeriniz için önemli olabileceği günler geliyor. İş veren ve üstlerinizle ilişkileriniz her zamankinden daha çok önem kazanabilir. Terfi, ödül, tayin gibi konularda hoş gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

24 Ağustos'tan itibaren ise ailenizi, aile köklerinizi, ebeveynlerinizi ilgilendiren konular önem kazanabilir, bazı yarım kalmış konuların üzerine giderek uzun bir aradan sonra meseleleri uygun bir şekilde neticelendirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi