Terazi Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustos'un ilk haftasında kontrolünüz altında olmayan bazı konulardan ötürü endişe duyabilir, karamsar duygulara kapılabilirsiniz. İletişim ve diyalog kurma konusunda sıkıntılı durumlara düşebilir, kendinizi iyi ifade edemeyebilirsiniz.

Saklamak istediğiniz ilişkileriniz olabilir. Diğer yandan kendinizi çevreye göstermek, fark edilmek gibi isteklerin içine girebilirsiniz. Sanatsal ve yaratıcı gücünüzün zirvede olduğu günler yaşayacaksınız. Arkadaşlarınızdan ileriye yönelik planlarınız adına işe yarayacak öğütler alabilir, işlerinizi buna göre düzenleyebilirsiniz.

İlişkiniz ve evliliğiniz üzerinden şans kazanabileceğiniz günleri de yaşamanız mümkün. Eşiniz sayesinde dolaylı yollardan maddi kazançlar elde etmeniz söz konusu. Fırsatlara karşı daha açık gözlü olmanız gerekiyor olabilir. Öte yandan ilişkiniz konusunda önce ben diyerek özgürlük arayışlarına çıkmanız da olası. İkili ilişkiler ve ortaklıklar konusunda zaman zaman sıkıntı yaşayabilir.

Yüksek enerjinize rağmen kendinizi çevreye göstermek ve sesinizi duyurmak konusunda sıkıntılara düşebilirsiniz. Girişimci ruhunuzu engelleyebilecek gelişmeler de yaşanabilir. Tartışmacı bir havada olabilirsiniz, ancak unutmayın ki girişimlerde başarı istiyorsanız kendinizi zaman zaman ketlemeniz gerekebilir.

Eviniz, aileniz, aile büyükleri gibi önemli konularda ilginç gelişmeler ve hemen ardında ise bu konularda yenilenmeler kendini gösterebilir, aile köklerinizi iyice kuvvetlendirebilirsiniz. Aileniz, eviniz, eşiniz ve vereceğiniz her türlü kişisel kararlar konusunda can sıkıcı ve zorlayıcı gelişmelere karşı dikkatli olmalısınız.

İkinci haftaya gelindiğinde ise çevrenize karşı daha uzlaşmacı bir tavır takınabilir, sevimli bir ruh haline bürünebilirsiniz. İlişkilerinizde yumuşak başlı ve uzlaşmacı olduğunuz günler geliyor. Öte yandan kendinize çeki düzen vermek, imaj yenilemek, kozmetik gibi konularda aktif olmanız söz konusu olacak.

8-9 Ağustos tarihlerinde ise ilişkiler, para konuları ve sevgi gibi başlıklar sizin için önem kazanacak. Üzerinizde bir kısıtlanma hissi yaşayabilir, olayları gereğinden fazla ciddiye alabilirsiniz. Bazı ilişkileri bitirmeyi de düşünebilirsiniz.

10 Ağustos'tan sonra ise özellikle de arkadaşlar ve dostlar konusunda liderlik özelliğiniz ortaya çıkabilir, arkaşlarla olan ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 14 Ağustos ile başlayan dönemde eski sağlık konularının yanı sıra eski günlük rutin işler önem kazanabilir, gündeme gelebilir.

İş yerinizde ise değişimler ve yenilenmeler gündeme gelebilir, beklenmeyen değişimler bir an da yaşanabilir. 16 Ağustos tarihi ile birlikte ise kişisel girişimleriniz sayesinde yeni fırsatlar yakalamaya başlayabilirsiniz; önemli olan acelecilikten ve gereksiz güç gösterilerinden kaçınmak.

Eviniz ve eşiniz ile ilgili konularda ise küçük tartışmalar yaşanabilir ancak mantık yolu ile hepsinin üstesinden gelmeniz sizin için çok kolay olacak.

20 Ağustos'tan başlayıp 12 Eylül'e sürecek olan dönemde karamsarlık, can sıkıntısı, huzursuzluk gibi etkenler kendini gösterebilir, yapacağınız işlerde ertelenme yada kısıtlanma ortaya çıkabilir.

İçinize kapanarak, kendinizi izole etmek isteyebilir, sorumluluklarınızdan uzak durmaya çalışabilirsiniz. Kafa karışıklığı ve iletişimde sorunlar, yanlış anlama ve anlaşılmalar meydana gelebilir. Bitirilmemiş eski işler ile ilgilenme ve tamamına erdirmek için sıkıntılı da olsa doğru bir dönem.

23 Ağustos ile başlayan dönemde ise gözlenecek etkiler 21 Eylül'e kadar sürebilir. Bu dönemde bazı şartları kontolünüzden kaçırabilir, sizi endişelere sürükleyebilir. Bu durumdan kurtulmak için kendinizi inzivaya çekebilir, kendi kendinize kulak verebilirsiniz.

Fedakarlık yapmak için uygun olan dönem gelmiş olabilir. 24 Ağustos döneminde ise bitmemiş ve geride kalmış bazı işleri tamamlamak isteyebilir, bu konuda istediğinizi de elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi