Şekerpare



MALZEMELER
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1 kahve fincanı şeker
1 çay kaşığı karbonat
1/2 paket margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
un

şurup malzemesi :

3 su bardağı şeker
2 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin. Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatn. Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün. Soğuk olarak servis yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi