Oğlak Burcu İçin Ağustos Ayında Olacaklar

Ağustos'un ilk haftasında ufak düşünce ve fikirler bir anda genişleyerek sizi gerçeklikten uzaklaştırabilir. Bu sebepten dolayı ise radikal kararlar almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişiler, yabancılar ile bir araya gelebilir, önemli atılımları beraber yapabilirsiniz. Bu sayede beklenmedik kazançlar da elde edebilmeniz söz konusu.

Finansal konular da bir anda ön plana çıkabilir, harcamalarınızı kontrol altına almak, birikimleriniz konusunda yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Size destek olacak hatrı sayılı, güçlü kişiler ile bir araya gelebilir, onlardan dolaylı olarak kazanç sahibi olabilirsiniz. Bu dönem 23 Ağustos'a kadar sürecek. Bir yandan da aile ile ilgili konular önem kazanabilir, aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yada satın almak söz konusu olabilir, aile ile iç içe olabilirsiniz.

Her türlü sürprize karşı açık olmanız gerekebilir, bu yeni gelişmeler sizi çok mutlu kılabilir. İş yerinizde ise bu konulara bağlı olarak ekstra bir çaba harcamanız, kenidiniz zorlamanız gerekebilir.

Patron ve işverenler ile tartışmalar yaşayabilir, üstünüze gözle görülebilecek büyük sorumluluklar alabilirsiniz.Sabırlı davranıp işinize iyice konsatre olarak bunları aşmanız da münkün. Zira artık sizin için harekete geçme zamanı gelmiş bulunuyor.

İş sahibi olmayanlar ise sosyal statü olarak kendilerinden güçlü bir destek, yardım alabilirler. Kişisel konularda geri dönülemeyecek ciddi kararlar da alabilirsiniz. Ancak bazı kararları değiştiremeyeceğinizi unutmamalısınız. Bu kararlar işinizle ilgili olabileceği gibi eviniz yada eşiniz ile ilgili de olabilir.

İkinci haftaya gelindiğinde ise, 7 Ağustos'tan itibaren etkili olmak üzere kariyer ve iş konularında sürpriz sayılabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizin önemini kazandıracak şeylerle de karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da iş ile ilgili alınabilecek terfi yada ödüller de olabilir, çok çalışmaya devam etmeniz sizin faydanıza olacaktır.

10 Ağustos itbari ile eş yada ortak sayesinde kazanılması muhtemel kazançlar da olabilir. Parasal konulara yön vermek açısından yeteneğinize güvenmeniz ve biraz dikkatli olmanız yetecektir. Sigortacılık, finans gibi konularda çalışmalar yapabilir, bilerek riske dahi girebilirsiniz.

14 Ağustos ile birlikte başlayan günlerde ise yakın çevrenizde büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu komşunuz yada kardeşiniz gibi biri de olabilir. Bu kişilerle ilgili geçmişte kalmış bazı konular tekrar açılabilir, ancak nihayetinde olaylar tatlya bağlanabilir. Çevrenizle ilgili büyük değişim ve yenilenmelere karşı hazır olmalısınız.

16 Ağustos sonrasında ise iş ve ev gibi konular önem kazanabilir, sürpriz gelişmeler yaşanarak moral kazanmanıza yardımcı olabilir. İlişkiler konusunda zorluklar yaşıyor olsanız da mantık ve soğuk kanlılık , diyalog sayesinde çözüme ulaşabilirsiniz.

İlişkiler konusunda teste de tabi tutulabileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Evli olanların özellikle dikkat etmesi gereken bir dönem. Öte yandan girişimler sayesinde ilginç fırsatları yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sadece abartıdan kaçmanız gerekiyor.

20 Ağustos, 12 Eylül arası dönemde yabancılar, yolculuklar, yeni hayat felsefeleri gibi konular önem kazanacak. Yurt dışına çıkmak, uzun yolculuklar ve eğitim konulu seyahatlerde sorunların yanı sıra gecikmeler de yaşayabilirsiniz.

Atacağınız her adımda daha dikkatli ve planlı, programlı olmalısınız. Yeni ruhsal arayışlar içinde bulunduğunuz bu dönemde kafa karışıklıkları, iletişim problemleri olabilir. Bu geçmişe yönelik bazı iletişim problemlerini halletmek açısından da önemli bir fırsat olabilir.

Hukuk ile ilgili gelişmeler yaşandığı takdir de ise her türlü resmi evrağa dikkat etmeli, mümkünse yedeğini almalısınız. Yarım kalmış işleri tamamlamak, şu an aksayan işlerinizi düzene sokmak için bir yol da olabilir.

23 Ağustos'ta ise hukuksal işleri tamamlamak ve halletmek için uygun bir döneme girmiş olacaksınız. Yabancılarla irtibata geçip, ertelenen seyahatler konusunda yeni atılımlar da yapabilirsiniz. Manevi yönünüzün kuvvetli olduğu günleri yaşayacaksınız.

24 Ağustos ve sonrasında ise çevreyle olan iletişiminiz artabilir, sorunlu birliktelikler için sorunların ortadan kalkması ve yarım kalmış işlerin tamamlanır olması beklenebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi