Kova Burcu İçin Ağustos Ayında Olacaklar

Ağustos'un ilk haftasında aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları tekrarlamak doğru bir hareket olacaktır. Öte yandan miras ve nafaka gibi konularda şans sizden yana olabilir, beklenmedik ödemeler alabilirsiniz. Ancak çevre ile olan ilişkinizi sadece maddi yanları ile sınırlı bırakmaktan kaçınmalısınız.

Ay başından, 23 Ağustos'a kadar olan dönemde evliliğiniz, birlikteliğinizin önem kazanacak, sizin tarafınızdan ön plana çıkartılacak. Anlaşmalar ve imzalarla ortaklığa girişmek için de, yakınlarınıza yol arkadaşlığı yapmak için de doğru bir dönem olacak. Yakınlarınızla ve komşunuz ile olan irtibatınız artabilir, bir çok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz.

Öğrenmek ve öğretmek için uygun günlerdesiniz. Öte yandan yakın çevre ile ilgili çok büyük değişimler, yenilikler yaşanabilir ya da kardeşinizle ilgili bir konu gündeme gelebilir. Modern ve teknolojik uğraşlar vererek kendinizi mutlu da hissedebilirsiniz. Yabancı kişilerle çıkılabilecek uzun yolculuklarda ise bazı aksaklıklar kendini gösterebilir.

Ağır sorumluluklar altına girip, ciddi bir tavır takınmanız gerekebilir. Bir yandan da ulaşmak istediğiniz hedefler önünüzde daha belirgin hale gelebilir, bu hedeflere varmak için çok ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hedeflerinize kitlendiğiniz, bu sebepten de çevrenide olan biteni fark etmeyebileceğiniz günler yaşayacaksınız. Bu sebepten iletişim ve bilgi paylaşımı gibi konularda sıkıntı da yaşayabilirsiniz.

İkinci haftaya geldiğinizde ise, 7 Ağustos'tan itibaren organizasyonlar, sosyal hayat ve arkadaşlarla birliktelik gibi konularda güzel gelişmeler sizi bekliyor olabilir. Geleceğe dair kurduğunuz umutlarda güzel değişimler, gelişimler yaşanabilir. Bunları en güvendiğiniz dostlarınız ile birlikte paylaşabilir, onlara akıl verebilir ve nasihat alabilirsiniz.

İkili ilişkilerde başarıyı yakalayabilir, karşı taraftan gelen yönlendirmelere değer verebilirsiniz. Eşiniz yada partnerinizi gurur duyulacak biri olarak da görebilirsiniz. Tek başına hareket etmek yerine ikili çalışmalar yapmak isteyebilir, ortaklaşa işlerden kazançlı da çıkabilirsiniz.

İkili ilişkilerdeki başarınız sizi yeni başlangıçlara taşıyabilir. 14 Ağustos ile başlayan dönemde ise parasal konularda olmadık sürprizler karşınıza çıkabilir, sizi de çok şaşırtabilir. Kaynaklarınızı ve birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Olmadık bir şekilde bir gelir kaynağı edinebileceğiniz gibi, olmadık bir harcamaya da gidebilirsiniz. Burada mühim olan şey huzurunuzu koruyabilmektedir.

16 Ağustos'tan sonra ise girişimleriniz sayesinde ilginç fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yerinde dozda cesaret ve çok çalışma bunun için yeterli olabilir. Seyahatler konusunda yeni şanslar elde edebilir, öte yandan aile ve komşu gibi yakınlarla her zamankine göre daha başarılı bir iletişim geliştirebilirsiniz.

20 Ağustos'tan 12 Eylül'e kadar sürecek olan bir dönem başlayacak. Bu dönemde borç, alacak, krediler, nafaka gibi konular gündeme gelebilir, gecikmeler ve aksaklıklar yaşanabilir. Bu sebepten attığınız her adımda dikkatli olmalı, ileriyi düşünerek hareket etmelisiniz.

İletişim ile ilgili sıkıntı verici gelişmeler yaşanabilir, özel hayat ve cinsellik gibi konularda olumsuzluklar yaşanabilir. Kendi emeğiniz olmadan elde edilecek kazançlarda ise gecikmeler olabilir. Geçmişe ait bazı hesap defterlerini kurcalamak ve ileriye doğru planlar yapmak, bu konudaki gecikmeler ve aksaklıklara bir parça da olsa engel olabilir.

23 Ağustos'tan başlayarak 21 Eylül'e kadar devam edecek olan son haftada ise finansal konular üzerinde durabilir. Borç, alacak konusunda denge kurmak gerekebilir.

Riskten kaçınarak, kumar gibi şeylerden özellikle uzak durmalısınız. 24 Ağustos'tan ay sonuna kadar ise maddi konular yine önemini koruyacak, bazı maddi girişimleriniz istediğiniz hale gelerek size başarınızı müjdeleyebilecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi