Koç Burcu için Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustosun ilk haftası rutin işler ve çalışmanın ön planı çıkacağı bir dönem olacak. Üretmenin ve faydalı olmanın zamanı. Detaylarla fazla uğraşıp, eleştirinin dozunu bazı zamanlarda kaçırabilirsiniz.

Hayata dair rutin zorluklar ön plana çıkabilir. Sağlığınızla ilgili konular önem kazanabilir. Bu sebepten kendinizi fazla yormamanızda fayda olabilir. Öte yandan eğlence ve aşk için güzel günler geçirebilir,yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilir, çevrenizden övgü toplayabilirsiniz.

Hayatınıza dair beklenmeyen sürpriz değişiklikler fırsatlar karşınıza gelebilir, ani kararlar vermek mecburiyetinde olabilirsiniz. Bunlar, çevreyle iletişimişiniz, evliliğiniz ya da ortaklığınız ile ilgili olabilir.

Vereceğiniz kararlar büyük önem taşıyor. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkıp, size gergin zamanlar yaşatabilir. Bazı hedeflerinize ulaşmak için zor ve sert kararlar almanız icap edebilir.

Bu dönemde ortaklığınız, ikili ilişkileriniz çevrenizle olan diyaloğunuz, işyerinizdeki iletişiminiz önem kazanacak ve ağzınızdan çıkanlara daha fazla özen göstermeniz gereken bir döneme gireceksiniz. Özellikle 3 Ağustosta iş ve kişisel konulardaki girişimleriniz sayesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeter ki abartıdan kaçının.

İkinci hafta 7 Ağustostan başlamak üzere ay sonuna kadar ilişkileriniz konusunda sert gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kişisel çabanızla uzlaşma sağlayabilirsiniz.

8-9 Ağustos tarihlerinde ise ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda ciddi gelişmeler kendini gösterebilecek. Öte yandan kısıtılanma hissi, olayları fazlasıyla ciddiye almak, yalnızlık duyguları da ön plana çıkabilir. Bazı ilişkilerinizi düşünmeyi bitirmeniz olası.

10 Ağustosdan sonra yeni aşklara yelken açacağınız, güzel ve hoş bir başlangıç yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca yapacağınız her türlü çalışmaya, sanatsal dokunuşlar eklemeye çalışabilirsiniz.

14 Ağustos sonrasında ise eski konular tekrar gündeme gelebilir, içerikleriyle size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir. Hayal gücünüz ön plana çıkabilir, olayların içerisinde önemli bir yer tutabilir. Bir diğer yandan inzivaya çekilmek ve içinize dökmek isteyebilir, korkularınızla yüzleşerek tamamen arınıp temizlenebilirsiniz. Bu dönemde önceden gizlenen bazı konular açığa çıkabilir, skandal mahiyetinde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Ağustos tarihinden sonra ise kişisel becerileriniz sayesinde fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeter ki gösterdiğiniz çabada abartıya kaçmayın. İlişkiler konusunda ise zorluklar yaşasanız da, uygun kurulan diyaloglar ve mantık ile çözüme kavuşabilirsiniz.

20 Ağustos tarihinden itibaren 12 Eylül tarihinde kadar yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemde işlerinizde gecikmeler, aksilikler, yanlış anlaşılmalar ve iptaller söz konusu olabilecek. Yapacağınız her türlü anlaşmalarda ve sözleşmelerde çok dikkatli olmalısınız.

Verilerinizi ve kıymetli evraklarınızı yedekleyerek yaşayabileceğiniz sorunları önceden engelleyebilirsiniz. Evinizi ve ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz.

Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, çok mutlu olabilirsiniz. Bu zorlayıcı dönemde kafa karışıklıkları yaşamanız iletişim problemleriyle karşılaşmanız oldukça olağan. Bu sebepten de karar vermeden önce tekrar düşünmenizde fayda var.

Öte yandan geçmişte yaşamış olduğunuz iletişim problemlerini çözmeniz için de hayat size ilginç fırsatlar sunabilir. Kısacası hayatı yeniden gözden geçirme ve eksikliklerinizi, hatalarınızı düzenleme fırsatı için güzel bir dönem.

23 Ağustostan 21 Eylül'e sürecek olan dönemde yoğun ve detaylı çalışma neticesinde verimli ürünler elde edebilir, sabırlı ve mütevazi olursanız çalışmalarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Sağlığınıza önem vermenin ve gerekli müdehaleleri yapmanın zamanıdır. 24 Ağustosdan ay sonuna kadar ise duygusal dünyanızın, hayallerinizin içine dalabilirsiniz. Yarım kalan işlerin tamamlanması ve görünür hale gelmesi mümkün. Artacak karamsarlık duygularına karşı dikkatli olmalısınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi