Kadınların Yatakta Yaptıkları 8 Hata



Psikoterapistlerin gözlemleri kadınların yatakta yaptığı hataların evlilikte mutluluğu gölgelediği yönünde. Uyumlu bir evlilikte cinsel mutluluğun gözardı edilmemesi gerektiğini savunan uzmanlar kadınlara ait hataları sıralamışlar. İşte onlar…

1- Kadın olduğunu unutmak! Kocanıza ya da erkek arkadaşınıza ‘en yakın kız arkadaşınız’ muamelesi yapmayın. O sizin eşiniz, kız arkadaşınız değil.

2- Kutsal anne maskesinin ardına saklanmak. Sanki cinsel kimliği yokmuşcasına kadınların sürekli anne haliyle dolaşması erkeklerin tadını kaçırıyor. Mümkünse anne kimliğinizi yatak odasına taşımayın.

3- Heyecansız, yorgun, bitkin halde yatağa girmek. Cinselliği yaşamanızı utanma duygunuz engelliyorsa hata yapıyorsunuz diyor uzmanlar. Tam tersi yatak odasında canlı ve yeniliğe açık olun.

4- Dut yemiş bülbül gibi olmak. Cinsel hayat söz konusu olduğunda erkeklerin uyarılmak için duymaya ve görmeye ihtiyaçları olduğu bilinen bir gerçek. Bu gerçeği göz ardı etmeyin.

5- Vücudundan memnun olmamak. Bunu düşünmek için biraz geç değil mi? O sizi olduğunuz gibi beğendi ve sevdi, sizin de kendinizi sevmeniz ve beğenmeniz hayatınızı kurtaracak kadar önemli, unutmayın!

6- Eşinizin beğendiği diğer kadınları aşağılamak erkeklerin hiç de hoşuna gitmiyor. Beğendiği kadın sıradan ve basit olabilir. Eşiniz beğendiği için yorum yapmamayı deneyebilirsiniz.

7- Cinselliği araç edinmek. İlişkiyi yönlendirmeyi ayaktayken deneyin, yatar pozisyonun, uzun süreli evliliklerde sakıncalı olduğu görüşünde uzmanlar.

8- Eşinizin de dokunulmaya, ihtiyacı olabilir. Dokunmak dünyanın en muhteşem iyileştiricisi. O sizi nasıl seviyorsa, siz de onun sevmeyi öğrenmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi