İkizler Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustosun ilk haftasında ailenizle ilgili kararları gözden geçirebilir, onların fikirleriniz alıp, konu üzerinde daha derin tartışmalara dalabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular bu dönemde oldukça aktif olacaktır. Öte yandan aile içine değer katan gelişmeler yaşanabilir, yuvanız daha önem kazanabilecektir.

Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Bu dönemden başlayıp 23 Ağustos'a kadar sürecek olan günlerde hayatın keyfine varmak isteyecek, sanatsal ve yönetsel kabiliyetlerinizi ön plana çıkaracaksınız.

İletişim önem kazacak, fikirlerinizi çevreye göstermekten kaçınmayacaksınız. Öte yandan arkadaşlık ve aşki konularda beklenmedik gelişmeler, sürpriz olaylar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarla ilgili yapılacak ekip çalışmaları, beklenmedik gelişmelere gebe olabilir.

Eğlence ve mutluluğu yakalamak ve yaşamak istediğiniz bu dönemde enerjiniz yüksek olsa da sorumluluklarınız artıyor. Ciddiye alınması gereken konular ortaya çıkabilir ve kısıtlayıcı etkiler söz konusu olabilir.

Çocuklarınız sebebiyle yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Öte yandan yaşadığınız aşkı çevrenize duyurmak için sabırsız bir ruh haline girmeniz söz konusu. Ayrıca sahip olduğunuz ve düzenli olarak kullandığınız bazı kalıplar yıkılabilir, kendinize yeni yollar açmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle 3 Ağustos tarihinde arkadaşlar, dostlar, sosyal aktiviteler, cemiyet hayatı gibi konularda kısıtlayıcı ve zorlayıcı etkiler yaşayabilirsiniz.

İkinci haftaya geldiğinizde özellikle 7 Ağustostan itibaren ilişkiniz için daha net kararlar alabilir, uzun sürecek bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Sevdiğiniz kişi uğruna her türlü riski almaktan kaçınmayacağınız bir dönem. 10 Ağustostan sonra ilişkilerinizde hareketlilik artabilir, yakın çevre tarafından oldukça sevilebilirsiniz. Bunlar kardeşler, komşular ve akrabalar olabilir. Sahip olduğunuz entellektüel kapasiteyi kullanmaktan çekinmeyeceğiniz günler.

14 Ağustos sonrasında kariyer ve hayat hedefleri konusunda geri dönülemez değişikliklere adım atabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler koyabilir, bunu yaparken daha özgür, daha modern ve bilgi dolu hareket edebilirsiniz.

20 Ağustostan 12 Eylül'e kadar ailenizle ile ilgili konular büyük önem kazanacak. Aile ile ilgili işlerde aksaklıklar, bozulmalar yanlış anlaşılmalar kendini gösterebilecek. Aile ile ilgili her türlü verilen kararlarda iki kez düşünmeli ani kararlardan uzak durmalısınız.

Öte yandan ailenin geçmişi ile ilgili konular önem kazanabilir. Mantığın yardımıyla bazı çözülmemiş eski hesaplaşmalar tamamına erebilir. Aile içi kafa karışlığı ve iletişim problemleri, aile büyükleriyle anlaşmazlıklar kendini gösterebilir.

24 Ağustosten sonraki dönemde ise işyerinizde kariyerinizle ilgili bazı hedefler artık yerine oturabilir ve tamamlanabilir. Ancak gerginliklerin artması da muhtemel.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi