Boğa Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustosun ilk haftasında çocuklarınızla ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Risk alınması gereken konularda mantığın sesine kulak vermeniz gerekiyor.

Aşk hayatınız güçlenirken sevdiğiniz kişi için, her türlü riski göz alabileceğiniz bir zaman. Zevk anlayışınız, beklentileriniz, arzularınız artacaktır. İlk haftadan başlayıp 23 Ağustosa sürecek olan dönemde aile ve evle igili konular ön plana çıkacak beklenmeyen tartışmalar patlak verebilecek. Sonrasında ise beklenmeyen sürprizler yaşanabilir, ani kararlar vererek belki de karamsarlığı üzerinizden atmak için içinize çekilebilirsiniz. Bunun sebebi, günlük koşturmanın size verdiği yorgunluklar olabilir.

Gündelik tüm rutin çalışmaları tekrar programlamak gerekebilir. Sağlık konusunda ise gereken özeni göstermeniz icap edebilir. İşyerinizdeki çalışma koşulları bütün enerjinizi sizden alıp götürüyor olabilir.

Birçok işi birarada yapmak zorunluluğunda olabilirsiniz. Bu arada 3 Ağustos tarihinde seyahatler yapılacak, uzun yolculuklar, hayata girecek kişiler konusunda olumsuzluklar yaşamak söz konusu olabilir. Netleşmeyen olaylar canınızı sıkabilir, kontrol dışı ön görülemez olaylar ortaya çıkabilir.

İkinci haftaya gelindiğinde ise 7 Ağustostan ay sonuna kadar etkili olacak bu dönemde, ofiste, hayatınızda ilişkileriniz daha önem kazanacak ve hızlanacak. Sağlık konuları beklenmedik şekilde önem kazanabilir. Detaylar üzerinde fazlasıyla takılı kabilir, olayın bütünü gözden kaçırabilirsiniz.

10 Ağustostan sonra evinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu arada kendinizi göstermek için bir ihtiyaç duyabilirsiniz.

14 Ağustos sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, ya da tam tersini uygulayıp çok daha sosyal gruplarla bir araya gelip bazı derneklerde çalışmalar yapabilirsiniz.

16 Ağustos sonrası girişimleriniz sayesinde ilginç fırsatları elde edebilir, ancak bunları yaparken özellikle de günlük işler konusunda büyük zorluklar yaşayabilirsiniz. İlişkiler konusunda da zorluklar yaşamanız mümkün.

20 Ağustos'tan- 12 Eylül'e kadar devam edecek dönemde özellikle aşk ve eğlence konusunda yapacağınız atılımlarda çok dikkatli olmalı. Adımlarınızı önceden planlayıp atmalısınız. Yeni kararlar verirken tekrar düşünmenizde fayda var.

Eski aşklarınızla karşılaşabilir, geçmişinize dönerek kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda bazı gecikmeler ve aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 24 Ağustostan sonraki dönemde ise özellikle arkadaşlıklar konusunda yarım kalan işlerin tamamlanması ve artık görünür hale gelmesi söz konusu olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi