Balık Burcu İçin Ağustos Ayında Olacaklar

Ağustos'un ilk haftasında eşiniz ya da sevgilinizden gelen fikirlere açık olmalı, bundan gelecek faydalara sırtınızı dönmemelisiniz. Evlilik planları yada ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz. Öte yandan karşılıklı çekim gücü sayesinde ilişkileriniz sizin için ön plana çıkacak.

Tek başına olmak yerine birlikte aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek adına çok çalışabilir, bazı detaylara çok fazla takılarak, aşırı bir titizlik gösterebilirsiniz. Ancak bu haliniz sizi bir süre sonra sıkıntıya sokabilir. Bu haliniz 23 Ağustos'a kadar da sürebilir.

Bir yandan da parasal konularda her zamankinden daha kazançlı çıkabilir, gelir getiren kaynaklarınızda şanslı girişler yapabilirsiniz. Ama harcamalara dikkat etmeli, çok abartılı alışverişlerden kendi faydanız için uzak durmalısınız.

Kaynaklarınızı iyi değerlendirmeniz gereken günler geliyor. Maddi konularda beklenmeyen sürprizlere karşı hazır olmalısınız. Başkasından gelecek kazançlar konusunda ise sıkıntılar da yaşanabilir, planladıklarınız istediğiniz gibi olmayabilir. Nafaka gibi konular da gündeme gelebilir, bazı alacakları tahsil etmekte zorlanabilirsiniz.

İlişkiler yönünde de sıkıntılar yaşayabilir, diyalog ve mantık sayesinde bunlardan en az zarar ile çıkabilirsiniz. Arkadaşlar ile geçirilecek güzel ve neşeli saatler, birlikte planlanacak organizasyonlar ve geziler de sizi bekliyor olabilir. Bu konularda da ekstra harcamalardan kaçınmanız icap ediyor.

İkinci haftada ise bazı ilişkilerinize borç, alacak - verecek şeklinde geliştirdiğiniz takdirde bu tutum her iki tarafa da zarar verecektir. Daha çıkarcı davranabileceğiniz günlerdesiniz.

Miras, nafaka, prim gibi alacaklı olduğunuz konularda ise beklenmedik sürprizlerin yanı sıra sıkıntı verici gecikmeler de yaşanabilir. 10 Ağustos 'tan itbaren kendinizi ifade etmek için zorlu bir çalışma maratonuna girebilir, varlığınızı yaptığınız işler ile kanıtamak isteyebilirsiniz.

Günlük rutin işler konusunda dahi oldukça detaycı ve titiz davranabilir, bu sayede yaşantınız için yeni bir pencere de açabilirsiniz. Bir süredir yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz.

14 Ağustos ile başlayan dönemde ise kişisel girişimlerinizde önemli değişiklikler yapabilirsiniz. Şimdiye dek saklı kalmış yeteneklerinizi çevreye göstermek adına mühim bir fırsat olabilir. Farklı, marjinal tavırlar takınabilirsiniz. Ancak sağlığınızı da göz ardı etmemeniz gerekiyor.

16 Ağustos sonrasında ise beklenmedik harcamalar çıkabilir, bunun yanı sıra beklediğiniz maddi ve manevi destekler gelebilir. Fırsatlara açık olduğunuz bu dönemde daha dikkatli davranmanız gerekebilir. İlişkiler yönünde ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir ancak diplomatik yönünüzle bunun üstesinden gelebilirsiniz.

20 Ağustos'tan 12 Eylül'e kadar sürecek olan dönemde, ikili ilişkiler ve diyaloglar konusunda bazı sıkıntılar yaşayabilir, bunun kafa karışıklığınız sebebi ile olduğunu fark edebilirsiniz.

Eşiniz yada ortağınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Ayrıca bu gibi kişilerle geçmişte başlayıp anlaşmazlıklar nedeniyle yarım bıraktığınız bazı işlerin üzerine gidebilir, onları tamamına erdirebilirsiniz.

İlişkilerinizle ilgili atacağınız her adımda dikkatli olmalı, kendinizi sorgulayarak adım atmalısınız. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor olabilir.

23 Ağustos'ta başlayıp 21 Eylül'e kadar devam edecek bu dönemde birlikteliğiniz, ortaklığınız ya da evliliğinizin önem kazandığını fark edeceksiniz. Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek ya da sevdiğiniz kişi ile ortaklaşa bir işe adım atmak için uygun bir zaman dilimi.

24 Ağustos'tan sonraysa kişisel meseleleriniz, hayata bakışınız,kişisel tavırlarınız ve görünümünüz önem kazanabilir, yapmakta olduğunuz değişiklikleri gözle görülür bir biçimde tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi