Aslan Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustosun ilk haftasında maddi konular öne çıkacak. Parasal konularda atılacak ilk adımlar ve anlaşmalar konusunda oldukça uygun bir zaman. Kazançlı çıkabileceğiniz alışverişleri bu süreçte yapabilirsiniz. Basit değil, değerli şeylere yönelebilir, lükse olan ihtiyacınız artabilir. Bu dönemden 23 Ağustos'a kadar sürecek olan süreçte kendinizi göstermenin yaşamın zevkine varmanın zamanıdır.

Sanatsal beceri ve kabiliyetler ön plana çıkarak sizi göz önününde tutmayı sağlayabilir. Yurtdışı ile ilgili diyaloglar, turizm, ithalat, ihracat gibi alanlarda gelişmeler sizi mutlu kılacaktır. Daha iyimser bir şekilde adımlar atmak üzere yakaladığınız şansları değerlendirmelisiniz.

Medya, basın ve yayın gibi konularda ilginç fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bugüne kadar ulaşmak istediğiniz yerlere gitmek ve bazı sınırları aşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yakın çevreyle ilişkiniz sizin için sıkıntı verici hale gelebilir. Sürekli yazıp çizmek, seyahat etmek gibi konularda sorumluluk almanız gerekebilir.

Hareketiniz ve zihinsel aktiviteleriniz çok arttığından kafanızı toparlamakta sorun yaşayabilirsiniz. Çok fazla konuşmak, yazmak, tartışmak ve seyahat etmek gereken günlerden geçmektesiniz.

İkinci haftaya geldiğinizde 7 Ağustostan itibaren aşk hayatınız için oldukça güzel gelişmelerin yaşanacağı bir dönem başlıyor. Karşılıklı zevk anlayışınız, beklentileriniz arzularınız artacak.

10 Ağustostan itibaren ise kendize olan güveneninizi sergilemekten yaratıcı ve sanatsal yönünüzü ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kalabalığın içersinde sivrilebilir, karizmanızla ilgi çekebilirsiniz. Gururlu, cömert ve rahat tavırlarınızla çevrenizde hayranlık uyandırabilirsiniz.

14 Ağustos'tan sonra ise doğaüstü mistik araştırmalara kendinizi verebilirsiniz. Öte yandan ortak kazançlarınıza ilişkin farklı kararlar alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız, para kazandığınız işten ayrılarak borç ile riske girebilirsiniz. Bu dönemde kar-zarar dengesini tutturarak hesapları dikkatli yapmalısınız.

16 Ağustosdan itibaren ise iletişim, bilgi alma, yeni şeyler öğrenme, yeni kişiler tanışma, seyahatler konusunda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak olası risklere karşı da dikkatli olmanız gerekebilir.

20 Ağustos'tan itibaren başlayıp 12 Eylül'e kadar olacak olan dönemde ise maddi konular ön plana gelecek. Bu dönemde yapılacak olan maddi temelli anlaşmalarda dikkatli olmak, ilgili belgelerin yedeklerini almak akıllıca olacaktır.

Yatırımlarınızla ilgili yarım bıraktığınız işleri tamamlayabilir, kazanç elde edebilirsiniz. Parayla ilgili her türlü konuda yoğunluktan dolayı kafa karışıklığı yaşayabileceğiniz için vereceğiniz kararda iki kere düşünmeniz gerekebilir. Yatırımlarınız ve birkiimlerinizle ilgili iletişimlerde problem yaşamanız olası. Eskiden yapmış olduğunuz bazı hataları düzeltmek için uygun bir dönem.

23 Ağustostan itibaren yoğun ve detaylı çalışmanız sonunda verimli ürünler vermenize, çalışmalarınızın karşılığınızı alabilirsiniz. Yeter ki sabırlı ve mütevazi olmayı başarabilin. 24 Ağustostan itibaren ise yarım kalmış işler tamamlanabilir ve aynı zamanda bu işler görünür hale gelebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi