Alabalık Izgara



Malzemeler

4 adet büyük alabalık

4 adet küçük domates

12 adet defne yaprağı

2 adet kırmızı soğan

Roka


Yemeğin Tarifi

Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin. Bütün kılçığını çıkarın.


Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin.


Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin. 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.


Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi