Akrep Burcu İçin Ağustos Ayında Neler Olacak

Ağustos ayının ilk haftasında arkadaşlar ile bir araya gelebilir, ortaklaşa işler yapmak konusunda derin sohbetlere dalabilirsiniz. Sosyal projeler için adım atabilir, bundan beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Ayrıca size düzenli gelir sağlayan bir işten de ilginç maddi kazanımlar çıkabilir.

İlk haftadan 23 Ağustos'a kadar olan dönemde ise kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, patron, şef ya da direkt olarak işveren ile olan ilişkileriniz her zamankinden çok önem kazanabilir. Sıkıntı verici gelişmelere karşı uyanık ve dikkatli olmanın zamanı.

İş yerinizde ise yaşanması olası gerginlik ve yoğunluğa karşın beklenmedik bir genişleme ve büyüme yaşanabilir. Değişimlerden dolayı normalin üstünde bir koşuşturmaya girişebilirsiniz. Ayrıca ilk hafta içerisinde elinizden gelmeyen işler konusunda daha rahat olmalı, bazı olayların kontrolünüzde olmadığını fark etmelisiniz.

Yapmanız gereken biraz sabredip yeniden enerji dolmak ve kendinizi nötr'lemek olabilir. Komşular, yakın akrabalar gibi konularda ise beklenmedik değişimler gözlenebilir, kendinizi ifade etmek için yeterli gücü içinizde bulabilirsiniz. Yakın çevreniz ile yaşanması muhtemel çatışmalara karşı ise hazır olmalısınız.

İkinci haftaya gelindiğinde ise 7 Ağustos tarihinden ayın sonuna kadar yaşanacak dönemde platonik ilişkiler konusunda şans sizden yana olmayabilir. Sevginizi bir süre daha içinizde tutmak doğru olacaktır. 10 Ağustos sonrası ise karizmatik yapınız ile insanları değiştirme, kontrol altına almak gibi konularda başarılı olabileceksiniz. Yönetsel gücünüz bu konuda size büyük fırsatlar getirebilir.

14 Ağustos'tan itibaren ise eğlence ve aşk konusunda beklenmeyen değişiklikler ortaya çıkabilir, eski bazı konular yeniden ortaya çıkabilir. Aşk ve sevgi paylaşımı açısından önemli bir dönemdesiniz. İçinizdeki tutku ile ilişkinizde bazı aksayan şeyleri düzeltebilir, yeni yaratımlar ortaya çıkarabilirsiniz.

20 Ağustos'tan başlatıp 12 Eylül'e kadar sürecek olan dönemde özellikle de arkadaşlar, dost grupları, birlikte planlanan organizasyonlar önem kazanabilir. Bazı sorunlu ilişkileri düzeltebilir, üzerinden tekrar geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Arkadaşlar ile girilecek ortak işler, planlar konusunda ise daha dikkatli olmalı, her türlü evrakın yedeğini her ihtimale karşı hazırda tutmalısınız. İş yerinizde olası değişikliklere karşı da hazır olmakta fayda olacaktır. Büyük değişimler, hayatta düzenlemeler söz konusu olabilir, işinize yaramayan ne varsa ardınızda bırakabilirsiniz.

23 Ağusto'tan 21 Eylül'e kadar sürecek dönemde ise ileriye yönelik yeni planlar içerisinde bulunabilir ve arkadaşlarınızın güçlü desteğini arkanızda hissedebilirsiniz.

Verilecek her türlü öneriye karşı açık olmak, hepsini akıl süzgecinden geçirmek doğru olacaktır. Arkadaşlarınız ile beklenmedik bir şekilde yeni cemiyet ve gruplara girebilirsiniz. Bununla ilgili fırsatlara karşı gözlerinizi açmanızda fayda var.

24 Ağustos ile başlayan dönemde ise aşk konusunda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, ilişki sahibi olanlar da ilişkilerini daha da güçlendirerek, bazı şeyleri kesinleştirebilirler. Ancak yaşanması muhtemel küçük tartışmalara karşı da hazır olmak gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi