Swarovski taşlı terlik büyük ilgi gördü



Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı AYMOD’da, Swarovski taşlı terlikten, değişik renkli erkek ayakkabılarına kadar pek çok model sergileniyor.

CNR Expo’da düzenlenen Fuarda, Piere Cardin, Twiggy, Polo Clup, Best Club, Vicco, Ricardo Colli, Dexter, Fila, Cabani, Dexter, Pedro Camino gibi markaların 2010 İlkbahar-Yaz ayakkabı ve çanta modası yer alıyor.

Bir terlik firmasının standında yer alan swarovski taşlı terlik ise fuarda ilgi çeken ürünlerden biri. İpanema Gisele markasıyla 2010 yaz sezonunda satılacak terlik 120 çift olarak Türkiye’ye gelecek.

Fiyatı 300 lira olarak belirlenen Swarovski taşlı terlik, özel sertifika ile satılacak.

RENKLİ ERKEK AYAKKABISI
Bir ayakkabı firmasının standında ise renkli erkek ayakkabıları dikkati çekiyor. Firma sahibi Ferruh Erdebil, 1974 yılında kurulan firmanın erkek ve bayan ayakkabısı, terlik ürettiğini, yılda 60-70 bin çift üretim yaptıklarını ve bunun yaklaşık yarısını ihraç ettiklerini söyledi.

3 yıl önce renkli erkek ayakkabısı konsepti yarattıklarını ifade eden Erdebil, ”Bu ayakkabılar Türkiye’de ve yurt dışında tuttu. Renkli erkek ayakkabısı çok talep ediliyor. Sadece ayakkabı değil kemer ve cüzdanını da üretiyoruz. Yurt dışındaki iyi firmalar hep renkli ayakkabı satıyor” dedi.

Erdebil, erkeklerin artık giyinme tarzlarının değiştiğini, yıllık üretimlerinin yüzde 15-20’sini renkli ayakkabıların oluşturduğunu kaydetti. Erdebil, ürettikleri sandaletleri ise Arap ülkelerinde çok sattığını, Suudi Arabistan’a terlik sattıklarını söyledi.

Renkli erkek ayakkabılarında önümüzdeki yıl ”daha janjanlı” renklere gireceklerini ifade eden Erdebil, bu ayakkabıların mağaza satış fiyatlarının 150 liradan başladığını belirtti.

CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenen 42. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’nda 2010 İlkbahar-yaz ayakkabı ve çanta modası sergileniyor.

40 bin metre kare alanda 20’si yabancı 250 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuara 35 bin ziyaretçi bekleniyor. Fuar 13 Aralık 2009 tarihine kadar devam edecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi