Reiki ile enerjinizi kullanın



Reiki, yüce kaynaktan gelen canlandırıcı, şifa verici bir enerjidir. Sözcük anlamı, Japonca'da, "Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi" anlamına gelir.

Reiki en temel şekliyle, bu enerjiye açılmış bir kişi tarafından, ellerini bedenin üstüne koyarak kendine ya da başkalarına aktarılması ile kullanılır.

Bu enerji ve ilgili yöntemler 1920 yıllarında, Japonya'da Dr. Mikao Usui tarafından başlatılmıştır.

Reiki ile Beyaz Yıldız'ın sahibi olan Yasemin Hanım sayesinde yedi ay önce tanıştım ve hemen ücretsiz verilen derslere katıldım. Reiki 1 oldum ve geçen hafta da master İpek Sakarya'dan Reiki 2'yi aldım. Uygulamaya başladım.

Reiki 1 ile fiziksel vücudumuzda enerjimiz yükseliyor.

Reiki 2 ile enerjimiz eterik bedenimizde doğrudan çalışmaya başlıyor ve üçüncü gözümüzdeki perde kalkıyor, sezgilerimiz artıyor ve şifa enerjisini gönderip alabiliyoruz.

Reiki 3'e master programları ile devam ediyorsunuz.

Umarım yaradanımız tarafından verilen enerjimizi, bütün insanlara akıtmaya siz de başlarsınız.

Kontrolünümde ne var?

Kontrol aslında hayaldir. Tümüyle sizin kontrolünüzde olan sadece iki şey vardır.

1) Kendi hakkınızda hissetmeyi seçtikleriniz.

2) Duygularınızdan kaynaklanan davranışlarınız.

Kontrol yanılgısını sürdürdükçe ve kontrolünüz dışındaki şeylerden kendimizi sorumlu tuttukça, hayatın gerçeğini yaşayamayız ve kendimize sahip çıkamayız. Hakkınızda hissettikleriniz sizin seçiminizdir ve sizin kontrolünüzdedir. Duygularınızı siz seçemezsiniz, onlar içten gelir ve sizin kontrolünüzde değildirler.

Kendinizle ilgili duygularınızı seçebilirsiniz. Kendinizi sevmeyi veya sevmemeyi seçebilirsiniz. Seçiminizi yapınca, davranışlar duyguları takip eder. Kendinizi sevmeyi tercih ederseniz, kendinize sevgiyle davranırsınız. Kendinizi kabul eder, affeder ve anlayışlı olursunuz. Kendinizi sevmemeyi veya seçim yapmamayı tercih ederseniz (ki bu da bir seçimdir), davranışlarınız eğitiminize göre olacak, kendinizi önemsemeyecek, tenkit edecek ve suçlayacak, dışa dönecek ve kusursuzluk bekleyeceksiniz. Dünyanın size kötü davranması, sizin de kendinize kötü davranmanızı gerektirmez.. Unutmayın, davranış duygu değildir, davranışlar duyguların belirli ifadesidir ve sizin denetiminizdedir.

--Minik tavsiyelerim--
- Başkalarının düşleriyle asla alay etme.

- Dinlediğin herşeye inanma, sahip olduğun herşeyi harcama ve istediğin kadar uyuma.

- Yavaş konuş ama hızlı düşün.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi