Ray-Ban’dan Wayfarer tasarımı



Dünyanın en ünlü gözlük markası olan Ray-Ban, efsanevi Ray-Ban Wayfarer modelini önümüzdeki sezon sınırlı sayıda üretilmiş 2 özel ve yeni modelle yeniden sunuyor. Ray-Ban Ultra Wayfarer koleksiyonu ikonik bir Ray-Ban gözlüğü. İnce detaylara sahip bu iki yeni görünüm ise altın kaplama detaylarıyla tüm dünyada trendi yükselen değer anlayışını yansıtıyor. Asetat çerçevelerin biri şakak bölümünün ucunda ikincisi ise sap birleşimleri yakınında yer alan iki adet 18 ayar gömme altın kaplama metal plaka ile süslenmiş. Sınırlı sayıda sunulan bu iki yeni Wayfarer modeli toplam 7000 parçadan oluşuyor ve bu sınırlı sayıdaki edition koleksiyon dünya genelinde ki seçkin mağazalarda satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Ray-Ban Ultra Wayfarer koleksiyonunda ki birinci modelde polarize yeşil renkli camları, ikinci modelde ise 24 ayar altın kaplama olarak tasarlanan tamamlayıcı nitelikte ki aynalı lensleri tasarımı farklılaştırıyor. Ray-Ban Ultra Wayfarer gözlükler; efsanevi aviator modelini anmaya yönelik ilk prestijli Ray-Ban sınırlı üretim koleksiyonunun olağanüstü başarısından sonra tutkunlarına özel bir seri sunma hedefiyle tasarlanıyor. 2008’de dünya genelinde modanın tarihini yazan Aviator tasarımını altın kaplama olarak sınırlı sayıda üretip sunan Ray-Ban, bir kez daha Wayfarer modeli için bu eşsiz ve seçkin parçalarda gelenek ve moderniteyi bir araya getiriyor.

Ray-Ban üstün kalite taşıyan üretim malzemeleri ve mükemmel gözlük camları, P3 Plus sistemine yönelik ileri teknoloji araştırmalarıyla her zaman mükemmeli sunuyor. Geleneksel olarak Ray-Ban gözlüklerinin cam teknolojisi; üstün nitelikte berraklığı ve daha keskin renk görüşünü garanti eden Polarize edici filtreye sahip bir kalite anlayışıyla üretiliyor. Bu anlayış; yansıma önleyici özellik, rahatlık ve görüntü netliği sağlayarak göze ulaşan ışık oranını azaltıyor. P3 Plus lenslerinin yenilikçi hidrafobik kaplama sistemi, lenslerin daha temiz olmasını ve hatta daha iyi korunmasını garanti edecek şekilde su damlalarının camın yüzeyinden kolayca akıp gitmesi anlamına geliyor. Zaman ve adet olarak sınırlı sayıda sunulan Ray-Ban Ultra Wayfarer Edition koleksiyonuna sahip olmak için acele etmelisiniz. Özellikle Wayfarer tutkunları için moda, trend ve lüksü buluşturan bu altın kaplama 2 özel tasarım mutlaka Ray-Ban koleksiyonunuzda olması gereken bir parça.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Facebook profiline göre sevgili adayı

Fatsa Lokumu

5 Dakikada Sabah Makyajı

Erkekler Neden Alyans Takmak İstemez?

Hawai adalarında fantastik evler

Ünlülerin selülit zaferi